Produkten


  Dat spreekt van zelf! Of wat anderen erover zeggen.

  New B, voor wie een betere wereld wil !

  New B : 23-3-2013

  "... Power4You wil een nieuwe coöperatieve bank oprichten. We willen dit samen doen met meer dan 50 andere middenveldorganisaties zoals Greenpeace, 11.11.11, Oxfam Solidariteit, de Gezinsbond, verscheidene Franstalige organisaties, vakbonden en een tiental bankiers"

  Creg waarschuwt voor communicatie Electrabel

  BELGA : 1-3-2013

  De federale energiewaakhond, noopt de consumenten vrijdag tot waakzaamheid ten opzichte van reclame die elektriciteits- en aardgasleverancier Electrabel maakt. In hun huis-aan-huis reclameblad Energiek dat eind februari werd verdeeld, verwijst Electrabel naar een prijsvergelijking van de Creg, waaruit bleek dat Electrabel begin dit jaar de goedkoopste stroomleverancier was.

  In een uitnodiging aan de consument tot "waakzaamheid" bevestigt de Creg dat het Fixonline-contract van Electrabel in januari inderdaad het goedkoopste was, maar dat dit contract in februari niet langer het goedkoopste is en met 8,5 pct is gestegen. Voor Vlaanderen en Wallonië staat het op plaats negen van het Creg-klassement, en voor Brussel op plaats twee. Bovendien, aldus de Creg, biedt de leverancier naast dit contract ook vier andere contracten aan waarvan de prijzen beduidend hoger liggen dan het Fixonline-contract.

  De crisis bekampen we zelf!

  Alweer een vernieuwing bij Lampiris: de groene energieleverancier die door Power4You geselecteerd werd, stelt de commerciële praktijken van de sector aan de kaak.

  Vanaf 19 september zal Lampiris immers contracten aanbieden zonder vergoeding of vooropzeg bij een vervroegde stopzetting van het contract. De leverancier van 100% groene energie is hiermee de eerste om een principe in praktijk te brengen dat volgens hem eerlijker, logischer en in het belang van de consument is.

  BelgiumDigital.com

  Wie heeft ervaring met de energieleverancier power4you ? Ik denk erover om over te stappen van electrabel naar power4you in december na de uitzending gezien te hebben op kanaal Z en hun site bezocht te hebben.

  Comite voor een andere politiek : Groene energie tegen lage prijs

  Op www.power4you.be kunnen 25.000 à 50.000 klanten groene energie kopen aan een lage prijs.

  Columns, Heb een mening, geef een mening! Vakbonden, mutualiteiten enz. bieden goedkopere energie aan!

  Verscheidene consumentenorganisaties, maar ook christelijke, socialistische en liberale vakbonden en mutualiteiten, hebben zich verenigd in een coöperatieve aankoopcentrale. Bedoeling is lagere energieprijzen te kunnen aanbieden.

  De Gentenaar Online Koop je energie 13 procent goedkoper

  Een gemiddelde prijsdaling voor gas en elektriciteit van dertien procent. Dat belooft Power4you, een nieuwe coöperatieve organisatie van diverse verbruikersorganisaties, veelal uit vakbondshoek.

  Greenpeace : Update van het klassement van groenestroomleveranciers

  Brussel, België — publiceert Greenpeace de derde update van haar klassement van elektriciteitsleveranciers die groene stroom aanbieden. Wase Wind, Ecopower, Lampiris, Nuon Nature, en Essent staan bovenaan, Electrabel staat onderaan het klassement.

  Groenhuis.org

  In tegenstelling tot de klassieke leveranciers, kan je bij power4you aan veel gunstigere tarieven ... Kijk voor meer informatie naar www.power4you.be. ...

  HLN.be : Belgische coöperatieve voor stroom- en gasaankopen opgericht

  Verschillende consumentenorganisaties, maar ook christelijke, socialistische en liberale vakbonden en ziekenfondsen, hebben zich verenigd in de coöperatieve aankoopcentrale Power4You. Bedoeling is de leden lagere energieprijzen te kunnen aanbieden.

  Het Nieuwsblad - Koop je energie 13 procent goedkoper

  Verbruikersorganisaties verenigen zich in coöperatieve Power4you. Een gemiddelde prijsdaling voor gas en elektriciteit van dertien procent. Dat belooft Power4you, een nieuwe coöperatieve organisatie van diverse verbruikersorganisaties, veelal uit vakbondshoek…

  Hvandeker Energie, zijn er alternatieven ? Ja, na wat zoeken.

  Verschillende consumentenorganisaties, christelijke, socialistische en liberale vakbonden alsook het huurderssyndicaat hebben zich verenigd, met als doel hun leden lagere energieprijzen aan te bieden, in de coöperatieve aankoopcentrale Power4You. Ze weten ook al waar ze hun energie zullen aankopen : op basis van een marktverkenning uitgevoerd door het Onderzoeks- en Informatiecentrum van de Verbruikersorganisaties (OIVO) , die rekening hielden met diverse criteria zoals milieu, sociale en prijzen, werd uiteindelijk gekozen voor Lampiris.

  Kanaal Z : Klanten groeperen zich om goedkopere elektriciteitstarieven af te ...

  Ze hebben daarvoor de coöperatieve Power4you opgericht. ...Power4you wil met het initiatief de prijzenpolitiek van Electrabel aanklagen. ...

  Netwerk Bewust Verbruiken : Het OIVO (Onderzoeks- en Informatiecentrum van de VerbruikersOrganisaties) verwelkomt Power4You, een coöperatieve van verbruikersorganisaties die hun leden goedkopere groene elektriciteit biedt.

  Wat zijn de voordelen voor de consument? Een vaste prijs voor de elektriciteit voor een periode van 1 à 3 jaar, 100% groene energie voor de elektriciteit, gemiddeld 13% goedkoper dan de standaardleverancier (Electrabel), ombudsdienst beheerd door het OIVO, enzovoorts…

  Radio 1 : Power4You

  De liberalisering van de energiemarkt heeft het er voor de doorsnee consument niet eenvoudiger op gemaakt. Veel mensen raken niet meer wijs uit het aanbod van leveranciers, prijzen en contractvoorwaarden. Het regent dan ook klachten bij de consumentenorganisaties. Hoog tijd om samen een initiatief te nemen, zegt Magda De Meyer van het Verbruikersatelier.

  OIVO / Onderzoeks- en Informatiecentrum van de Verbruikersorganisaties : OIVO opgetogen over lancering Power4You

  Het OIVO is zeer opgezet met de opstarting van Power4You, ... De ombudsdienst voor de klanten van Power4You zal paritair samengesteld zijn uit een ...

  Socialistische Mutualiteiten : Power4you: groene en goedkopere energie

  Op 5 september hebben een aantal verbruikersorganisaties de coöperatieve Power4you opgericht, die zich tot doel stelt de consument te laten genieten van een ...

  Solidaire.com :

  Power4You levert goedkope energie aan gezinnen…

  Verbruikersateljee : ACTUEEL: POWER4YOU

  In juni heeft het bericht van Electrabel over de toekomstige prijsstijgingen heel wat stof doen opwaaien. Om de kleine consument lagere energieprijzen aan te bieden hebben verschillende verbruikersorganisaties zich onder het goedkeurend oog van het OIVO verenigd in de coöperatieve aankoopcentrale Power4You. Bedoeling is dat consumenten kunnen genieten van de beste voorwaarden (goedkoop, groen en sociaal) voor elektriciteit en gas. Verbruikersateljee is partnerorganisatie van de coöperatieve Power4You…

  Power4You – Unity is strength

  De gas- en elektriciteitstarieven zijn de jongste jaren gestegen, waardoor energiebedrijven heel wat winst opstrijken. De liberalisering heeft niet de verwachte voordelen voor consumenten gebracht. Maar in België proberen ze er iets aan te doen. De toverformule heeft Power4You.

  Documenten :

  partners

  Meer weten