Produkten


  Ik kies voor Power4you.

  De LED-lamp is de oplossing

  Dankzij LED-lampen gaat u veel kunnen besparen, want deze lampen hebben een levensduur van meer dan 25 000 uur, waardoor hun autonomie twintig keer groter is dan bij traditionele lampen. Deze levensduur werkt kostenbesparend op het vlak van onderhoud.

  Naast de besparing op onderhoudskosten, zal u ook 80% minder energie verbruiken ten opzichte van klassieke verlichtingsoplossingen, want zelfs op een lage spanning geven LED-lampen beduidend meer licht dan gemiddeld en is het verlichtingsspectrum heel wat groter dan bij de modale lamp.

  Vergeten we ook niet dat LED-lampen geen kwik bevatten en tot 85% minder CO2 produceren dan traditionele verlichting. Hierdoor zijn deze lampen uitermate milieuvriendelijk.

  Ik kies voor Power4you.

  Zwarte chocolade verlaagt je bloeddruk zonder dat je er dikker van wordt

  Juist

  Elke dag twee vierkantjes zwarte chocolade eten helpt je bloeddruk verlagen zonder dat je er dik van wordt. Dr. Dirk Taubert van het universitaire ziekenhuis van Keulen (Duitsland) heeft vastgesteld dat de consumptie van 6,3 gram zwarte chocolade met daarin 30 mg polyfenolen gedurende 18 weken leidde tot een lagere bloeddruk, een resultaat dat niet voorkwam bij de eters van witte chocolade.

  Documenten :


  Meer weten