Produkten


  Ik kies voor Power4you.

  De prijs

  Power4you, dat is een aantrekkelijke prijs, die verkregen wordt dankzij het samenbundelen van de bestellingen van de consumenten. Uw voordeel omvat een jaarlijkse prijsvermindering per meter.

  Dankzij Power4you kunt u een voordelig groothandelsprijs krijgen en een prijs onafhankelijk van de petroleummarkt (Contract voor 1, 2 of 3 jaar).

  Vergelijking van de prijzen van Power4you met het basistarief* (02/2016). Voor meer informatie, clik op tarief. Voor een zinvolle vergelijking, vergelijk de prijzen van onze leveranciers met de prijzen van de maand van uw huidige leverancier (In vlanderen voor een gezin van 4 personnen) of stuur ons een verzoek voor de simulatie.

  Hoeveel gaat u besparen? Begin een vergelijking met enkele klikken!

  Het aanbod

  • Power4you, dat is een aanbod dat u tarieven garandeert die stabiel blijven in de tijd.

  De ethiek

  • Power4you, dat is 100% groene energie (Green Vast)
  • De door Power4you geselecteerde leverancier verbindt zich ertoe de IAO-conventies (Internationale Arbeidsorganisatie, met name wat betreft de rechten van werknemers en het verbod op kinderarbeid) na te leven.
  • De leverancier die Power4you selecteerde, verbindt zich tot het naleven van de gedragscode "de consumenten en de energiemarkt".

  De diensten

  • Power4you, dat is een minimum aan administratieve beslommeringen bij het veranderen van leverancier, bij het opzeggen of het verlengen van het contract.
  • Power4you, dat is een oproepnummer waar uw vragen in eender welke van de landstalen behandeld worden.
  • Power4you, dat is een website die voor de consument bestemd is.

  Klachtenbeheer

  • Power4you, dat is een dienst voor klachtenbeheer die tot uw beschikking staat.

  Ik kies voor Power4you..

  *Basistarief : Deze vergelijking is gebaseerd op een 1-jarig contract  voor Mega elektriciteit en 1-jaar variabele gasprijs in vergelijking met het basistarief dit op de officiële simulatoren (Brugel, Cwape, Vreg).

  Van brood word je dik

  Documenten :


  Meer weten