Produkten


  Ik kies voor Power4you.

  De leverancier die Power4you selecteerde, is Mega.

  Bovenop een hele reeks voordelen kunt u dankzij deze energieleverancier een voordelig groothandelsprijs.

  Om u een idee te vormen van de besparing die u dankzij Power4you zult realiseren, nodigen wij u uit om de tarieven te vergelijken op één van de onderstaande linken, die u naar de berekeningsmodules van gespecialiseerde websites zal doorverwijzen.

  Hoeveel gaat u besparen? Begin een vergelijking met enkele klikken!

  Power4you biedt naar keuze

  • Een variabele PRIJS die de markt volgt (1 jaar), onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.
  • Een prijsformule VAST (2 of 3 jaar) gedurende de looptijd van het contract, een variabele prijs die de markt volgt, onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.
  • Een aardgas neutraal voor ket klimaat, een variabele prijs die de markt volgt, onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.

  De tarieven vergelijken (onofficiële prijsvergelijker)
  De tarieven vergelijken in Wallonië (CWAPE)
  De tarieven vergelijken in Brussel (BRUGEL)
  De tarieven vergelijken in Vlaanderen (VREG)

  Ik kies voor Power4you.

  Magere yoghurt is beter dan volle yoghurt

  Juist

  Op voorwaarde echter dat je de yoghurt "natuur" eet. Als het om yoghurt met fruit gaat, gaat het toevoegen van fruit vaak gepaard met het toevoegen van suiker, wat de energieaanvoer (het caloriegehalte) opdrijft. Zo komt het dat magere yoghurt met fruit over het algemeen energierijker is dan yoghurt natuur van volle melk. Wie yoghurt met fruit graag lust, kan beter zelf vers fruit toevoegen aan yoghurt natuur.

  Documenten :


  Meer weten