Produkten


  Ik kies voor Power4you

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 1 jaar. (Semi-Vast)

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 2 jaar. (Semi-Vast)

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 3 jaar. (Semi-Vast)

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 5 jaar. (Semi-Vast)

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 1,2,3 jaar. (Variabel)

  U kunt het tarief dat het beste bij u past te kiezen. In ieder geval krijg je een korting. Standaard bieden wij bij Mega contract voor een periode van 3 jaar. (Semi-vaste prijs). Wilt u uw keuze wilt wijzigen ? Zonder probleem kunt u dit doen tijdens de registratie op de site van Mega.

  Ik wil het beste aanbod op het gebied van de energievoorziening te leren kennen.

  Ik kies voor Power4you.

  In een evenwichtig eetpatroon moet de hoeveelheid verzadigde vetten naar beneden en de hoeveelheid enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten naar omhoog

  Verkeerd

  Voeding met veel verzadigde vetzuren werkt de productie van LDL cholesterol (de zogenaamde slechte cholesterol) in de hand, terwijl voeding met veel enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren voor HDL cholesterol (zogenaamd goede cholesterol) zorgt.

  Stoffen met veel verzadigde vetzuren zijn de dierlijke vetten (reuzel, boter, fijne vleeswaren, worsten, vette vleessoorten, room, kaas, volle melk, enz.), maar ook de met waterstof verbonden plantaardige vetten (een techniek die olie vast helpt maken), kokosolie, palmolie die we in gewone margarines terugvinden, frituurvetten, ontbijtkoeken, gebak en taart, koekjes, chocolade, pralines enzovoort.

  Producten met veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren zijn: aardnotenolie, olijfolie, notenolie, de plantaardige margarines, avocado, gevogelte.

  Producten met veel meervoudig onverzadigde vetten zijn (in dalende volgorde): wilde saffraanolie, maïsolie, sojaolie, zonnebloemolie, de specifieke margarines, de specifieke minarines, de vissen.

  Documenten :


  Meer weten