Produkten


  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de coöperatieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Stoomkoken houdt vitamine C in groenten

  Verkeerd

  Bepaalde vitamines, en vitamine C in het bijzonder, zijn zeer warmtegevoelig en oplosbaar in water. Wanneer de groenten in water gekookt worden, gaat een groot deel van de vitaminen die ze bevatten, verloren in het kookwater. Aangezien bij stoomkoken geen water wordt gebruikt, worden de vitamines en mineralen in de groenten beter bewaard.

  Maar er zijn ook nadelen aan deze bereidingswijze: de eventuele giftige bestanddelen worden ook beter bewaard (bijv. de nitraten in sommige groenten - soms in sterke concentraties).

  De bereiding in de microgolfoven maakt het mogelijk om veel minder water te gebruiken. Het voedsel stoven of vetvrij bereiden in papillot vereist zelfs helemaal geen water.

  Documenten :

  het huis onderhouden: wassen, drogen, strijken

  Meer weten