Produkten


  Ik kies Power4you 
   

  Go For Safe Driving verkiest een originele en meer gepersonaliseerde aanpak, voornamelijk gebaseerd op het verbeteren van het rijgedrag in werkelijke toestanden. De gewone bestuurder moet namelijk eerst en vooral in staat zijn om de dagelijkse verkeersstroom aan te kunnen. Goed rijden of beter nog, sturen, is vooral fouten door anderen begaan aanvoelen en kunnen anticiperen. Met de andere woorden effectief handelen en niet alleen reageren.

  Een economieke, pragmatische en goedkope methode : opleiding met eigen wagen op het dagelijks traject. Met Eco-driving, zult u uw brandstofverbruik verminderen : 25%. Ecologiek Met Eco-driving, draagt u bij aan een groter respect voor het milieu.

  Ik kies Power4you

  Vis kun je zonder gevaar rauw eten

  Juist

  Zowel rauw als gebakken biedt vis dezelfde voedingswaardekwaliteiten, daarom is het een aanbevolen product. Maar rauwe vis is niet zonder gevaar. Hij kan besmet zijn door "Anisakis", parasiterende wormpjes die kunnen leiden tot een parasitose die het spijsverteringskanaal kan beschadigen. Om die parasiet te vernietigen moet de vis ofwel gebakken worden op 70░C of gedurende minstens 24 uren op −20░C diepgevroren worden voordat hij rauw of halfrauw gegeten mag worden.

  Deze spijsverteringsparasitose is goed gekend in Noord-Europa en in Japan, waar de consumptie van rauwe of gemarineerde vis gebruikelijk is. De meeste vissen voor courante consumptie kunnen getroffen worden: haring, makreel, kabeljauw, tonijn, wijting, pollak, zalm, gekweekte forelů

  Documenten :


  Meer weten