Produkten


  Ik kies voor Power4you.

  De LED-lamp is de oplossing

  Dankzij LED-lampen gaat u veel kunnen besparen, want deze lampen hebben een levensduur van meer dan 25 000 uur, waardoor hun autonomie twintig keer groter is dan bij traditionele lampen. Deze levensduur werkt kostenbesparend op het vlak van onderhoud.

  Naast de besparing op onderhoudskosten, zal u ook 80% minder energie verbruiken ten opzichte van klassieke verlichtingsoplossingen, want zelfs op een lage spanning geven LED-lampen beduidend meer licht dan gemiddeld en is het verlichtingsspectrum heel wat groter dan bij de modale lamp.

  Vergeten we ook niet dat LED-lampen geen kwik bevatten en tot 85% minder CO2 produceren dan traditionele verlichting. Hierdoor zijn deze lampen uitermate milieuvriendelijk.

  Ik kies voor Power4you.

  Vis in blik is gezond

  Verkeerd

  In tegenstelling tot wat gedacht zou kunnen worden, leveren sardines uit blik nog interessante voedingsstoffen op voor het organisme. Tijdens het inblikken en steriliseren lossen de graten van de sardines op. Ze worden daardoor gemakkelijker opgenomen door het organisme, die er een belangrijke bron van calcium, fosfor en fluor aan heeft.

  Weet ook dat een groot deel van het jodium van vissen (vooral zoutwatervissen zijn jodiumrijk) verloren gaat in het bereidingswater. Bovendien toonden meerdere studies aan dat jodium erg slecht bestand is tegen het invriesproces.

  Om de jodiumaanvoer uit vis maximaal te behouden bij de bereiding, kan je hem beter vetvrij braden (in aluminiumfolie), in de pan op op de grill. Kies ook zoveel mogelijk voor verse vis.

  Documenten :


  Meer weten