My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Ik kies voor Power4you.

  De LED-lamp is de oplossing

  Dankzij LED-lampen gaat u veel kunnen besparen, want deze lampen hebben een levensduur van meer dan 25 000 uur, waardoor hun autonomie twintig keer groter is dan bij traditionele lampen. Deze levensduur werkt kostenbesparend op het vlak van onderhoud.

  Naast de besparing op onderhoudskosten, zal u ook 80% minder energie verbruiken ten opzichte van klassieke verlichtingsoplossingen, want zelfs op een lage spanning geven LED-lampen beduidend meer licht dan gemiddeld en is het verlichtingsspectrum heel wat groter dan bij de modale lamp.

  Vergeten we ook niet dat LED-lampen geen kwik bevatten en tot 85% minder CO2 produceren dan traditionele verlichting. Hierdoor zijn deze lampen uitermate milieuvriendelijk.

  Ik kies voor Power4you.

  Evenwichtig eten kan goedkoper zijn

  Juist

  De kostprijs van de boodschappen in de voedingswinkel kan sterk variŰren naargelang de keuzes die je maakt. Kiezen voor producten die een evenwichtig eetpatroon mogelijk maken, is niet per definitie duurder. We maken de vergelijking tussen 2 ladingen in een winkelwagentje: caddie 2 is evenwichtiger en minder duur!

  á Caddie 1 Caddie 2
  Samenstelling 6 flessen limonade
  3 zakjes chips
  4 chocoladerepen
  6 flessen mineraalwater
  6 appelen
  8 potjes yoghurt natuur
  Prijs 12 euro 7 euro
  Energie 5.740 kcal 840 kcal

  Documenten :


  Meer weten