My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Ik kies voor Power4you.

  De LED-lamp is de oplossing

  Dankzij LED-lampen gaat u veel kunnen besparen, want deze lampen hebben een levensduur van meer dan 25 000 uur, waardoor hun autonomie twintig keer groter is dan bij traditionele lampen. Deze levensduur werkt kostenbesparend op het vlak van onderhoud.

  Naast de besparing op onderhoudskosten, zal u ook 80% minder energie verbruiken ten opzichte van klassieke verlichtingsoplossingen, want zelfs op een lage spanning geven LED-lampen beduidend meer licht dan gemiddeld en is het verlichtingsspectrum heel wat groter dan bij de modale lamp.

  Vergeten we ook niet dat LED-lampen geen kwik bevatten en tot 85% minder CO2 produceren dan traditionele verlichting. Hierdoor zijn deze lampen uitermate milieuvriendelijk.

  Ik kies voor Power4you.

  Het vitaminegehalte van de voedingsproducten houdt geen enkel risico in voor de gezondheid

  Juist

  Een gevarieerde voeding, zelfs van met vitaminen verrijkte producten, zal geen overconsumptie van vitaminen veroorzaken. De hoeveelheden die in de verrijkte voedingsproducten aanwezig zijn, blijven immers nog ver onder de eventuele giftigheidslimieten. Die doses kunnen enkel bereikt worden door de consumptie van supplementen en van multivitaminecocktails.

  Bij zwangerschap wordt aangeraden om het eten van lever te beperken omdat een hypervitaminose A misvormingen in de foetus kan veroorzaken.

  Documenten :


  Meer weten