My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Ik kies voor Power4you.

  De LED-lamp is de oplossing

  Dankzij LED-lampen gaat u veel kunnen besparen, want deze lampen hebben een levensduur van meer dan 25 000 uur, waardoor hun autonomie twintig keer groter is dan bij traditionele lampen. Deze levensduur werkt kostenbesparend op het vlak van onderhoud.

  Naast de besparing op onderhoudskosten, zal u ook 80% minder energie verbruiken ten opzichte van klassieke verlichtingsoplossingen, want zelfs op een lage spanning geven LED-lampen beduidend meer licht dan gemiddeld en is het verlichtingsspectrum heel wat groter dan bij de modale lamp.

  Vergeten we ook niet dat LED-lampen geen kwik bevatten en tot 85% minder CO2 produceren dan traditionele verlichting. Hierdoor zijn deze lampen uitermate milieuvriendelijk.

  Ik kies voor Power4you.

  Gekookte groenten bevatten evenveel vitaminen als rauwe groenten

  Verkeerd

  Groenten bevatten veel in water oplosbare vitaminen. Die vitaminen zijn ook heel warmtegevoelig. Een groente koken kan dus in meerdere of mindere mate het vitaminegehalte doen afnemen naargelang de temperatuur en de bereidingsduur alsook de gebruikte hoeveelheid water.

  Anderzijds werkt de blootstelling aan licht en lucht ook de vernietiging van de vitaminen in de hand. Zo kan het zijn dat rauwe groenten die al meerdere dagen in een winkel uitgestald liggen, minder vitaminen bevatten dan een groente die gekookt werd kort na het oogsten ervan.

  Een aardappel in de schil die in water gekookt wordt, behoudt 90% van zijn vitaminen, terwijl een geschilde aardappel maar 30% van zijn vitaminen bewaart. Een stoofpot die urenlang op het fornuis staat te koken, kan alle vitaminen in de groenten doen verdwijnen.

  Documenten :


  Meer weten