My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Ik kies voor Power4you.

  De LED-lamp is de oplossing

  Dankzij LED-lampen gaat u veel kunnen besparen, want deze lampen hebben een levensduur van meer dan 25 000 uur, waardoor hun autonomie twintig keer groter is dan bij traditionele lampen. Deze levensduur werkt kostenbesparend op het vlak van onderhoud.

  Naast de besparing op onderhoudskosten, zal u ook 80% minder energie verbruiken ten opzichte van klassieke verlichtingsoplossingen, want zelfs op een lage spanning geven LED-lampen beduidend meer licht dan gemiddeld en is het verlichtingsspectrum heel wat groter dan bij de modale lamp.

  Vergeten we ook niet dat LED-lampen geen kwik bevatten en tot 85% minder CO2 produceren dan traditionele verlichting. Hierdoor zijn deze lampen uitermate milieuvriendelijk.

  Ik kies voor Power4you.

  Van pasta's word je dik

  Verkeerd

  Zetmeelhoudende producten (zoals brood, pasta's, rijst, tarwe, ...) zijn onmisbaar in een evenwichtig dieet. Ze vormen samen met groenten en fruit de basis van onze voeding. Gewichtstoename kan er enkel in meer of mindere mate komen door de manier van bereiden en door eventueel te veel ervan eten. Een vettige saus, bijvoorbeeld, kan de calorieaanvoer van een portie pasta aanzienlijk doen toenemen.

  Documenten :


  Meer weten