Produkten


  Ik kies voor Power4you.

  De LED-lamp is de oplossing

  Dankzij LED-lampen gaat u veel kunnen besparen, want deze lampen hebben een levensduur van meer dan 25 000 uur, waardoor hun autonomie twintig keer groter is dan bij traditionele lampen. Deze levensduur werkt kostenbesparend op het vlak van onderhoud.

  Naast de besparing op onderhoudskosten, zal u ook 80% minder energie verbruiken ten opzichte van klassieke verlichtingsoplossingen, want zelfs op een lage spanning geven LED-lampen beduidend meer licht dan gemiddeld en is het verlichtingsspectrum heel wat groter dan bij de modale lamp.

  Vergeten we ook niet dat LED-lampen geen kwik bevatten en tot 85% minder CO2 produceren dan traditionele verlichting. Hierdoor zijn deze lampen uitermate milieuvriendelijk.

  Ik kies voor Power4you.

  Een sojasteak kan het vlees vervangen

  Juist

  Een sojasteak kan het vlees niet helemaal vervangen. Zulk een steak is interessant voor de aanvoer van prote´nen met een goede voedingswaarde en is tegelijk minder rijk aan verzadigde vetzuren dan vlees. Maar vlees van zijn kant bevat voedende elementen zoals ijzer en vitamine B12, die in soja niet voorkomen.

  Documenten :


  Meer weten