My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Ik kies voor Power4you 

  De aanbieding

  Power4you is een aanbieding die garant staat voor tarieven voor kwaliteitsproducten die stabiel zijn in de tijd. Power4you biedt tot 40% korting in vergelijking met de gewone winkelprijzen.

  Bestelling

  U weet al welk type LED-lamp u wil voor uw huis of onderneming ? Ik kies voor Power4you. Klik op deze link om naar de pagina voor bestellingen te gaan.

  De ethiek

  • De door Power4you geselecteerde leverancier verbindt zich ertoe de IAO-conventies (Internationale Arbeidsorganisatie, met name wat betreft de rechten van werknemers en het verbod op kinderarbeid) na te leven.

  De dienstverlening

  • Power4you, dat is zo min mogelijk administratieve rompslomp bij uw bestelling.
  • Power4you, dat is een oproepnummer waarop uw bestellingen behandeld worden in uw eigen taal.
  • Power4you, dat is een website voor de consument.

  Klachtenbehandeling

  • Power4you, dat is een dienst voor klachtenbehandeling die tot uw beschikking staat.
  • Power4you, dat is een dienst beheerd door TRADE4YOU

  Ik kies voor Power4you.

  De “light” bereide gerechten kunnen de basis vormen voor een evenwichtige voeding

  Juist

  Er is tot op heden geen enkele wettelijke basis die het gebruik van de term "light" reglementeert en zo kun je in de handel een grote variatie aan producten vinden die als enig gemeenschappelijk kenmerk hebben dat ze proberen minder calorieën aan te voeren dan een gewoon product. Die situatie zou echter moeten verbeteren met het in voege treden op 01/07/2007 van een Europees reglement betreffende "de voedingswaarde- en gezondheidsclaims van voedingswaren”, die de gebruiksvoorwaarden voor dit soort claim vastlegt.

  De consumptie van die bereide gerechten, of ze nu vers of diepgevroren zijn, wordt niet aanbevolen op dagelijkse basis of als de grondslag van de dagelijkse voeding, bijvoorbeeld als de enige warme maaltijd van de dag. Ze mogen dan wel over het algemeen een lage energiewaarde hebben, maar ze bevatten ook vaak veel zout en – op enkele zeldzame uitzonderingen na – altijd te weinig groenten. Als je ze af en toe eet, kunnen de light bereide gerechten echter een interessante afwisseling zijn.

  Documenten :


  Meer weten