Produkten  Ik kies voor Power4you.

  De prijs

  Power4you, dat is een aantrekkelijke prijs, die verkregen wordt dankzij het samenbundelen van de bestellingen van de consumenten. Uw voordeel omvat een jaarlijkse prijsvermindering per meter.

  Dus, volgens de offerte van de geselecteerde leverancier, krijg je een voordelig groothandelsprijs, een 100% groene energie, een optimale klantenservice en een contract voor 1, 2, 3 of 5 jaar.

  Hoeveel gaat u besparen? Begin een vergelijking met enkele klikken!

  Vergelijking van de prijzen van Power4you met het basistarief*. Voor meer informatie, clik op tarief. Voor een zinvolle vergelijking, vergelijk de prijzen van onze leveranciers met de prijzen van de maand van uw huidige leverancier (In vlanderen voor een gezin van 4 personnen) of stuur ons een verzoek voor de simulatie.

  Het aanbod

  Power4you, dat is een aanbod dat u tarieven garandeert die stabiel blijven in de tijd.

  Winst par Apparaat - Vergelijking van de prijzen van Power4you met die van de Basis tarief*.

  De ethiek

  • Power4you, dat is 100% groene energie (Green Vast)
  • De door Power4you geselecteerde leverancier verbindt zich ertoe de IAO-conventies (Internationale Arbeidsorganisatie, met name wat betreft de rechten van werknemers en het verbod op kinderarbeid) na te leven.
  • De leverancier die Power4you selecteerde, verbindt zich tot het naleven van de gedragscode \"de consumenten en de energiemarkt\".

  De diensten

  • Power4you, dat is een minimum aan administratieve beslommeringen bij het veranderen van leverancier, bij het opzeggen of het verlengen van het contract.
  • Power4you, dat is een oproepnummer waar uw vragen in eender welke van de 3 landstalen behandeld worden.
  • Power4you, dat is een website die voor de consument bestemd is.

  Klachtenbeheer

  • Power4you, dat is een dienst voor klachtenbeheer die tot uw beschikking staat.

  Ik kies voor Power4you.

  *Basistarief : Deze vergelijking is gebaseerd op een 1-jarig contract voor Mega elektriciteit en 1-jaar variabele gasprijs in vergelijking met het basistarief dit op de officiŰle simulatoren (Brugel, Cwape, Vreg)of met een prijs door Electrabel Customer Solutions (Electrabel Easy ge´ndexeerd 1 jaar)

  Kool is een goede bron van vitamine C

  Verkeerd

  Alle soorten van kool zijn rijk aan vitamine C. Wittekool, rodekool en bloemkool bevat evenveel vitamine C als sinaasappelen of citroenen. Groene kool en spruitjes bevatten zelfs dubbel zoveel vitamine C.

  Maar pas op: die vitamine C breekt snel af tijdens het koken en lost op in het water. Het is dus beter om een bereidingswijze te gebruiken met stoom of in de microgolfoven, of nog beter die kool rauw te eten, in een salade (wittekool en rodekool) of als aperitiefhapje (bloemkool).

  Documenten :


  Meer weten