My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Ik kies voor Power4you.

  De leverancier die Power4you selecteerde, is Mega.

  Bovenop een hele reeks voordelen kunt u dankzij deze energieleverancier een voordelig groothandelsprijs.

  Om u een idee te vormen van de besparing die u dankzij Power4you zult realiseren, nodigen wij u uit om de tarieven te vergelijken op één van de onderstaande linken, die u naar de berekeningsmodules van gespecialiseerde websites zal doorverwijzen.

  Hoeveel gaat u besparen? Begin een vergelijking met enkele klikken!

  Power4you biedt naar keuze

  • Een variabele PRIJS die de markt volgt (1 jaar), onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.
  • Een prijsformule VAST (2 of 3 jaar) gedurende de looptijd van het contract, een variabele prijs die de markt volgt, onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.
  • Een aardgas neutraal voor ket klimaat, een variabele prijs die de markt volgt, onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.

  De tarieven vergelijken (onofficiŰle prijsvergelijker)
  De tarieven vergelijken in WalloniŰ (CWAPE)
  De tarieven vergelijken in Brussel (BRUGEL)
  De tarieven vergelijken in Vlaanderen (VREG)

  Ik kies voor Power4you.

  Aardnotenolie is een goed compromis voor frituren

  Juist

  Die olie heeft een hoog gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die behoorlijk tegen warmte bestand zijn. Vet dat veel enkelvoudig of meervoudig onverzadigde vetzuren bevat, wordt aanbevolen ter preventie van hart- en vaatziekten. Ongeacht welke vetstof voor frituren gebruikt wordt, geldt dat men moet vermijden het vet tot temperaturen boven de 180░C op te warmen en dat het vet vervangen moet worden na maximum 10 bakbeurten.

  Documenten :


  Meer weten