My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Ik kies voor Power4you.

  De leverancier die Power4you selecteerde, is Mega.

  Bovenop een hele reeks voordelen kunt u dankzij deze energieleverancier een voordelig groothandelsprijs.

  Om u een idee te vormen van de besparing die u dankzij Power4you zult realiseren, nodigen wij u uit om de tarieven te vergelijken op één van de onderstaande linken, die u naar de berekeningsmodules van gespecialiseerde websites zal doorverwijzen.

  Hoeveel gaat u besparen? Begin een vergelijking met enkele klikken!

  Power4you biedt naar keuze

  • Een variabele PRIJS die de markt volgt (1 jaar), onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.
  • Een prijsformule VAST (2 of 3 jaar) gedurende de looptijd van het contract, een variabele prijs die de markt volgt, onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.
  • Een aardgas neutraal voor ket klimaat, een variabele prijs die de markt volgt, onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.

  De tarieven vergelijken (onofficiŽle prijsvergelijker)
  De tarieven vergelijken in WalloniŽ (CWAPE)
  De tarieven vergelijken in Brussel (BRUGEL)
  De tarieven vergelijken in Vlaanderen (VREG)

  Ik kies voor Power4you.

  Boter en margarine bevatten evenveel vitaminen

  Juist

  De wetgeving voorziet dat margarine vitaminen A en D moet bevatten, in vet oplosbare vitaminen, om een even hoog gehalte te verkrijgen als dat van boter, die deze vitaminen van nature bevat. Omdat ze niet van nature aanwezig zijn in de margarines, worden ze tijdens de fabricage toegevoegd.

  Documenten :


  Meer weten