Produkten


  Ik kies voor Power4you.

  De leverancier die Power4you selecteerde, is Mega.

  Bovenop een hele reeks voordelen kunt u dankzij deze energieleverancier een voordelig groothandelsprijs.

  Om u een idee te vormen van de besparing die u dankzij Power4you zult realiseren, nodigen wij u uit om de tarieven te vergelijken op één van de onderstaande linken, die u naar de berekeningsmodules van gespecialiseerde websites zal doorverwijzen.

  Hoeveel gaat u besparen? Begin een vergelijking met enkele klikken!

  Power4you biedt naar keuze

  • Een variabele PRIJS die de markt volgt (1 jaar), onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.
  • Een prijsformule VAST (2 of 3 jaar) gedurende de looptijd van het contract, een variabele prijs die de markt volgt, onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.
  • Een aardgas neutraal voor ket klimaat, een variabele prijs die de markt volgt, onafhankelijk van de petroleummarkt, een voordelige groothandelsprijs, een optimale klantenservice.

  De tarieven vergelijken (onofficiŰle prijsvergelijker)
  De tarieven vergelijken in WalloniŰ (CWAPE)
  De tarieven vergelijken in Brussel (BRUGEL)
  De tarieven vergelijken in Vlaanderen (VREG)

  Ik kies voor Power4you.

  Een sojasteak kan het vlees vervangen

  Verkeerd

  Een sojasteak kan het vlees niet helemaal vervangen. Zulk een steak is interessant voor de aanvoer van prote´nen met een goede voedingswaarde en is tegelijk minder rijk aan verzadigde vetzuren dan vlees. Maar vlees van zijn kant bevat voedende elementen zoals ijzer en vitamine B12, die in soja niet voorkomen.

  Documenten :


  Meer weten