Warning: include(mod_inscription_electricite.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/power4you/public/index.php on line 246

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'mod_inscription_electricite.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/power4you/public/index.php on line 246
Power4you - Elektriciteit


Produkten


  De leverancier die Power4you selecteerde, is Mega. U zult doorverwezen worden naar het inschrijfformulier van Mega.

  Dus, volgens de offerte van de geselecteerde leverancier, krijg je een voordelig groothandelsprijs, een 100% groene energie, een optimale klantenservice en een contract voor 1, 2 of 3 jaar. Voor elektriciteit Power4You kunt u een vast contract van 5 jaar krijgen. Standaard bieden wij bij Mega contract voor een periode van 3 jaar. Wilt u uw keuze wilt wijzigen ? Zonder probleem kunt u dit doen tijdens de registratie op de site van Mega.

  Om van dit voorkeuraanbod te kunnen genieten, nodigen wij u uit om eerst uw voordeelcode in te geven. (P4U010 bij voorbeeld)

  U kunt die verkrijgen bij de consumentenverenigingen en verbruikersorganisaties die partner zijn van Power4you en waar u lid van kunt worden.

  U kunt kiezen :

  • Inschrijving voor Electriciteit
  • Inschrijving voor Gas
  • Inschrijving voor Electriciteit en daarna Gas
  • Inschrijving voor Gas en daarna voor Electriciteit

  Klik hier om de te overlopen die aan de basis liggen van het project Power4you

  Door u te registreren, gaat u ermee akkoord gebruiksvoorwaarden.

  Juist

  Documenten :


  Meer weten