Warning: include(mod_inscription_electricite.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/power4you/public/index.php on line 246

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'mod_inscription_electricite.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/power4you/public/index.php on line 246
Power4you - Elektriciteit

My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  De leverancier die Power4you selecteerde, is Mega. U zult doorverwezen worden naar het inschrijfformulier van Mega.

  Dus, volgens de offerte van de geselecteerde leverancier, krijg je een voordelig groothandelsprijs, een 100% groene energie, een optimale klantenservice en een contract voor 1, 2 of 3 jaar. Voor elektriciteit Power4You kunt u een vast contract van 5 jaar krijgen. Standaard bieden wij bij Mega contract voor een periode van 3 jaar. Wilt u uw keuze wilt wijzigen ? Zonder probleem kunt u dit doen tijdens de registratie op de site van Mega.

  Om van dit voorkeuraanbod te kunnen genieten, nodigen wij u uit om eerst uw voordeelcode in te geven. (P4U010 bij voorbeeld)

  U kunt die verkrijgen bij de consumentenverenigingen en verbruikersorganisaties die partner zijn van Power4you en waar u lid van kunt worden.

  U kunt kiezen :

  • Inschrijving voor Electriciteit
  • Inschrijving voor Gas
  • Inschrijving voor Electriciteit en daarna Gas
  • Inschrijving voor Gas en daarna voor Electriciteit

  Klik hier om de te overlopen die aan de basis liggen van het project Power4you

  Door u te registreren, gaat u ermee akkoord gebruiksvoorwaarden.

  De consumptie van graanproducten en zetmeelhoudende producten moet beperkt worden

  Juist

  Onze huidige gemiddelde consumptie van graanproducten en zetmeelhoudende producten (aardappelen, pasta, rijst enz.) is ontoereikend in verhouding tot de aanbevelingen in het nationaal voedings- en gezondheidsplan (NVGP) om het evenwicht in onze voeding te garanderen. Meer nog: deze voedingsstoffen vormen een uitstekende bron voor trage koolhydraten (zetmeel). Hun bereidingswijze kan echter hun energiewaarde sterk verhogen: gefrituurde aardappelen, pasta met room, rijst met saus. Het is daarom aanbevolen om de voorkeur te geven aan de bereidingen zonder vetten en om te vermijden dat ze in saus of andere vetstoffen ondergedompeld worden bij het opdienen.

  Documenten :


  Meer weten