Produkten


  Ik kies voor Power4you

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 1 jaar. (Semi-Vast)

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 2 jaar. (Semi-Vast)

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 3 jaar. (Semi-Vast)

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 5 jaar. (Semi-Vast)

  In vergelijking met het aanbod van de geselecteerde leverancier, Power4You kunt u een goede prijs bij Mega krijgen voor een periode van 1,2,3 jaar. (Variabel)

  U kunt het tarief dat het beste bij u past te kiezen. In ieder geval krijg je een korting. Standaard bieden wij bij Mega contract voor een periode van 3 jaar. (Semi-vaste prijs). Wilt u uw keuze wilt wijzigen ? Zonder probleem kunt u dit doen tijdens de registratie op de site van Mega.

  Ik wil het beste aanbod op het gebied van de energievoorziening te leren kennen.

  Ik kies voor Power4you.

  De consumptie van verzadigde vetten moet beperkt worden

  Juist

  De consumptie van veel verzadigde vetten werkt de ontwikkeling van hart- en vaatziekten en van bepaalde kankers (van de darm, van de borst, van de prostaat) in de hand. Ideaal zou de hoeveelheid verzadigde vetten niet meer dan 10% van de totale energieaanvoer mogen bedragen, wat overeenkomt met ▒25 g per dag voor een volwassene. De voedingsproducten met veel verzadigde vetten zijn de dierlijke vetten (reuzel, boter, fijne vleeswaren, worsten, vette vleessoorten, room, kaas, volle melk, enz.), maar ook de met waterstof verbonden plantaardige vetten (een techniek die olie vast helpt maken), kokosolie, palmolie die we in gewone margarines terugvinden, frituurvetten, ontbijtkoeken, gebak en taart, koekjes, chocolade, pralines enzovoort.

  Studies over de voedselconsumptie van de Belgen tonen aan dat we gemiddeld bijna 16% van de totale energieaanvoer uit verzadigde vetten halen, wat neerkomt op bijna 40 g per dag.

  Documenten :


  Meer weten