Produkten


  Ik kies voor Power4you 

  De leverancier die Power4you selecteerde, is Mega.

  Bovenop een hele reeks voordelen kunt u dankzij deze energieleverancier een voordelig groothandelsprijs.

  Om u een idee te vormen van de besparing die u dankzij Power4you zult realiseren, nodigen wij u uit om de tarieven te vergelijken op één van de onderstaande linken, die u naar de berekeningsmodules van gespecialiseerde websites zal doorverwijzen.

  Hoeveel gaat u besparen? Begin een vergelijking met enkele klikken!

  Power4you biedt naar keuze vaste prijzen voor één jaar, twee jaar, drie jaar of vijf jaar. Daardoor kunt u er ook op rekenen dat de voorgestelde prijs vast zal blijven voor de hele looptijd van uw contract, ook als de energieprijs verandert. U kent dus meteen het te betalen bedrag, zonder verrassingen. Een vaste prijs betalen is soms beter dan na enkele maanden al een prijsaanpassing naar omhoog aangerekend krijgen.

  De tarieven vergelijken

  Ik kies voor Power4you

  Cichorei drinken is een goed alternatief voor koffie of thee

  Juist

  Net als infusies en drank op basis van gebrande graanproducten (mout) bevat cichorei geen cafe´ne, de stof die een weerslag heeft op de gezondheid van de consument (prikkeling van het zenuwstelsel, snellere hartslag, slapeloosheid, angst, enz.). Cichorei is dus een interessante drank voor wie af wil van het teveel aan cafe´ne dat gepaard gaat met het drinken van veel koffie, thee maar ook limonades met cola en andere pepdrankjes.

  Documenten :


  Meer weten