My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Ik kies voor Power4you 

  De leverancier die Power4you selecteerde, is Mega.

  Bovenop een hele reeks voordelen kunt u dankzij deze energieleverancier een voordelig groothandelsprijs.

  Word klant van Mega Power4you en maak kans op één jaar gratis elektriciteit

  Overtuig je vrienden en familie om klant bij Mega Power4you te worden en verminder je energiefactuur van 50%

  Om u een idee te vormen van de besparing die u dankzij Power4you zult realiseren, nodigen wij u uit om de tarieven te vergelijken op één van de onderstaande linken, die u naar de berekeningsmodules van gespecialiseerde websites zal doorverwijzen.

   

  Hoeveel gaat u besparen? Begin een vergelijking met enkele klikken!

   

  Power4you biedt naar keuze vaste prijzen voor één jaar, twee jaar, drie jaar of vijf jaar. Daardoor kunt u er ook op rekenen dat de voorgestelde prijs vast zal blijven voor de hele looptijd van uw contract, ook als de energieprijs verandert. U kent dus meteen het te betalen bedrag, zonder verrassingen. Een vaste prijs betalen is soms beter dan na enkele maanden al een prijsaanpassing naar omhoog aangerekend krijgen.

  De tarieven vergelijken (onofficiŰle prijsvergelijker)

  Ik kies voor Power4you

  Aardappel is een goede bron van vitamine C

  Juist

  Een aardappel is niet zeer rijk aan vitamine C (17 mg per 100 gram), maar omdat aardappelen bijna dagelijks en in grote hoeveelheden gegeten worden, kunnen ze een niet te miskennen aanvoer van vitamine C vertegenwoordigen.

  Aangezien vitamine C in water oplosbaar is en afbreekt bij het bereiden, kan er beter gebruik gemaakt worden van koken met stoom om de grootst mogelijke dosis vitamine C te bewaren.

  Documenten :


  Meer weten