My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Het idee achter onze werking is heel eenvoudig: "Eendracht maakt macht!"

  Het is het principe van de gecentraliseerde aankoop. Door meerdere bestellingen samen te bundelen en een grote groep consumenten te vertegenwoordigen, kan Power4you voor iedereen de beste voorwaarden bedingen.

  Om op het aanbod van Power4you in te tekenen, volstaat het dat u een voordeelcode aanvraagt bij één van de verenigingen of organisaties die het project ondersteunen.

  Klik hier om naar de lijst van verenigingen en organisaties te gaan.

  Voor wie?

  Consumenten wensen, persoonlijk, om te besparen op de prijs en, gezamenlijk, te popelen om deel te nemen een burgerinitiatief groep inkoop, nabijheid, met respect voor het milieu en sociale en mensenrechten

  De oliŰn die veel onverzadigde vetzuren bevatten, doen de cholesterol dalen

  Verkeerd

  Een eetpatroon met veel plantaardige vetten die rijk zijn aan (enkelvoudig en meervoudig) onverzadigde vetzuren, verlagen het gehalte van de slechte cholesterol (LDL), terwijl de verzadigde vetzuren (voornamelijk de dierlijke vetten en de harde plantaardige vetten) het gehalte LDL cholesterol verhogen. Om de voeding in evenwicht te brengen of te houden, is het nuttig ernaar te streven om de consumptie van verzadigde vetten te verminderen en die van enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten te verhogen, waarbij je er natuurlijk op let dat de totale hoeveelheid vetten vermindert.

  Documenten :


  Meer weten