My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Het idee achter onze werking is heel eenvoudig: "Eendracht maakt macht!"

  Het is het principe van de gecentraliseerde aankoop. Door meerdere bestellingen samen te bundelen en een grote groep consumenten te vertegenwoordigen, kan Power4you voor iedereen de beste voorwaarden bedingen.

  Om op het aanbod van Power4you in te tekenen, volstaat het dat u een voordeelcode aanvraagt bij één van de verenigingen of organisaties die het project ondersteunen.

  Klik hier om naar de lijst van verenigingen en organisaties te gaan.

  Voor wie?

  Consumenten wensen, persoonlijk, om te besparen op de prijs en, gezamenlijk, te popelen om deel te nemen een burgerinitiatief groep inkoop, nabijheid, met respect voor het milieu en sociale en mensenrechten

  In een evenwichtig eetpatroon moet gefrituurd voedsel beperkt worden

  Verkeerd

  De gebruikte bereidingswijze heeft een rechtstreekse invloed op de voedingswaarde. De bereidingen in vet (hoofdzakelijk frituren) verhoogt enerzijds het vetgehalte van het voedingsproduct en verandert anderzijds de kwaliteit van die vetten. Het opwarmen tot hoge temperaturen leidt tot het ontstaan van af te raden of zelfs giftige stoffen, zoals transvetzuren of peroxiden, die genoemd worden in verband met het ontstaan van bepaalde kankers. Om de afbraak van de vetten te beperken, wordt aanbevolen om de bereidingstemperatuur te beperken tot 180░C. Er wordt ook aangeraden om maximum eenmaal per week gefrituurde voedingsproducten te eten.

  Documenten :

  water besparen in de badkamer

  Meer weten