Produkten


  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de co÷peratieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Vis in blik is gezond

  Juist

  In tegenstelling tot wat gedacht zou kunnen worden, leveren sardines uit blik nog interessante voedingsstoffen op voor het organisme. Tijdens het inblikken en steriliseren lossen de graten van de sardines op. Ze worden daardoor gemakkelijker opgenomen door het organisme, die er een belangrijke bron van calcium, fosfor en fluor aan heeft.

  Weet ook dat een groot deel van het jodium van vissen (vooral zoutwatervissen zijn jodiumrijk) verloren gaat in het bereidingswater. Bovendien toonden meerdere studies aan dat jodium erg slecht bestand is tegen het invriesproces.

  Om de jodiumaanvoer uit vis maximaal te behouden bij de bereiding, kan je hem beter vetvrij braden (in aluminiumfolie), in de pan op op de grill. Kies ook zoveel mogelijk voor verse vis.

  Documenten :

  veiligheid in huis

  Meer weten