Produkten


  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de co÷peratieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Een vitaminetekort kan tot vermoeidheid leiden

  Juist

  De vitaminen zijn voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor de goede werking van het organisme. Elke vitamine speelt een (of meerdere) specifieke rol(len) en een tekort manifesteert zich voor elke vitamine anders. Vermoeidheid en lusteloosheid zijn symptomen van een tekort aan meerdere vitaminen. Over het algemeen volstaat een evenwichtige voeding om de vitaminebehoeften van een gezond iemand te voldoen. Het innemen van vitaminesupplementen is vaak nutteloos, op een psychologisch effect na, en kan zelfs gevaarlijk zijn. Een overdosis van in water oplosbare vitaminen zal geŰlimineerd worden via de urine, maar een teveel aan in vet oplosbare vitaminen zal zich opstapelen in de lever en andere endocriene klieren en kan een aantal aandoeningen veroorzaken. Het innemen van vitaminesupplementen wordt afgeraden als dat niet op medisch advies gebeurt.

  Documenten :

  de verlichting in de keuken

  Meer weten