Produkten


  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de coŲperatieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Alle vermageringsdiŽten zijn goed voor de gezondheid

  Verkeerd

  Het doel van een vermageringsdieet bestaat erin een optimale gezondheidstoestand te bewerkstelligen. Maar niet alle diŽten zijn daarop gericht. Onder de massa diŽten die elk voorjaar weer de kop opsteken, vind je van alles en nog wat: efficiŽnte diŽten, maar ook kwakzalverij en zelfs gevaarlijke diŽten. Bepaalde diŽten raden immers zodanige vermindering van de energieaanvoer aan dat ze vergeten een voldoende aanvoer van essentiŽle voedingsstoffen (aminozuren, vetzuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen) te voorzien en bijgevolg tot tekorten leiden. Het type dieet waarbij een hele groep van voedingsstoffen verboden wordt, kan aan de basis liggen van een ernstige verstoring van het voedingsevenwicht en de ontwikkeling van ziekten in de hand werken.

  Documenten :

  faq

  Meer weten