Produkten


  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de coŲperatieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Tijdens een vermageringsdieet kan je gewicht verminderen zonder dat je vet kwijtraakt

  Juist

  Eťn van de moeilijkheden voor iemand die een vermageringsdieet volgt, is het kwijtraken van het overtollige vet zonder spiermassa te verliezen. Bij bepaalde diŽten of andere behandelingen kan het lichaamsgewicht snel afnemen, wat de indruk wekt dat ze efficiŽnt zijn, maar zonder dat de kilo's verdwijnen waar de betrokkene echt van af wil.

  Bijvoorbeeld: de volgers van sommige diŽten met een vochtafdrijvend effect zullen veel vocht verliezen, maar de gewichtsafname zal er ook snel weer bijkomen; andere behandelingen kunnen leiden tot een verlies van spiermassa. Die nepbehandelingen (dieet of ander) met nul effect op lange termijn, kunnen gevaarlijk blijken voor de gezondheid van de personen die ze volgen. Let dus op: voordat je aan een vermageringsdieet begint, moet je minstens met je huisarts eens overleggen.

  Documenten :

  het kiezen van de juiste toestel

  Meer weten