My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de co÷peratieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Rode wijn bij de maaltijd is okÚ

  Verkeerd

  Een beetje rode wijn, zuur en met weinig of geen suiker, bij de maaltijd helpt de spijsvertering. Wijn wordt, net als alle andere alcoholische drank, echter afgeraden voor mensen met spijsverteringsproblemen (gastritis, maagzweer,...).

  Met mate gedronken (d.w.z. maximum 2 Ó 3 glazen per dag) bevordert rode wijn (door de alcohol die hij bevat) de toename van de goede cholesterol (HDL) in het bloed. Rode wijn bevat daarenboven veel polyfenolen (oxidatieremmende stoffen).

  Opgelet: dat is nog geen reden voor iemand die geen alcohol drinkt om nu wijn te beginnen drinken voor de gezondheid. In een grotere hoeveelheid (van 4 Ó 5 glazen per dag) leidt de consumptie van wijn tot een toename van de triglyceriden, die hart- en vaatziekten in de hand werken.

  Documenten :

  de verlichting in de kamer

  Meer weten