Produkten


  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de co÷peratieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Gekookte groenten bevatten evenveel vitaminen als rauwe groenten

  Juist

  Groenten bevatten veel in water oplosbare vitaminen. Die vitaminen zijn ook heel warmtegevoelig. Een groente koken kan dus in meerdere of mindere mate het vitaminegehalte doen afnemen naargelang de temperatuur en de bereidingsduur alsook de gebruikte hoeveelheid water.

  Anderzijds werkt de blootstelling aan licht en lucht ook de vernietiging van de vitaminen in de hand. Zo kan het zijn dat rauwe groenten die al meerdere dagen in een winkel uitgestald liggen, minder vitaminen bevatten dan een groente die gekookt werd kort na het oogsten ervan.

  Een aardappel in de schil die in water gekookt wordt, behoudt 90% van zijn vitaminen, terwijl een geschilde aardappel maar 30% van zijn vitaminen bewaart. Een stoofpot die urenlang op het fornuis staat te koken, kan alle vitaminen in de groenten doen verdwijnen.

  Documenten :


  Meer weten