My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de coŲperatieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Zonnebloemolie is minder vet dan de andere plantaardige oliŽn

  Verkeerd

  Alle oliŽn bevatten 100% plantaardige vetten. De samenstelling van de olie op het vlak van de vetzuren kan echter wel verschillen. Olie van zonnebloemen, maÔs of soja bevat veel meervoudig onverzadigde vetzuren (waaronder omega 3 en omega 6), terwijl de olie van olijven en pindanoten rijk is aan enkelvoudig verzadigde vetzuren. De meervoudig onverzadigde vetzuren zijn niet bestand tegen opwarming: ze ontbinden en verliezen hun voedingswaardekwaliteiten. Olie van zonnebloem of van maÔs, soja of koolzaad wordt dus aangeraden voor koude bereidingen en als dressing op salades. Voor warme bereidingen moet olie met veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren, zoals die van olijven of pindaís, de voorkeur krijgen omdat die veel beter het opwarmen kunnen verdragen.

  Documenten :

  partners

  Meer weten