My Power4you

FAQ Sitemap Contact

Watchtwoord vergeten

  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de coŲperatieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Het "pizza-pastaplan" helpt om een geslaagde blokperiode te hebben

  Juist

  Tijdens de blokperiode is de verleiding groot om zo weinig mogelijk tijd te besteden aan het bereiden van eten en om zich bijgevolg te gaan beperken tot het opwarmen van pizza of pastaís.

  Dat is een slecht idee! Het is immers belangrijk om gevarieerd te blijven eten om aan de hersenen alle stoffen te leveren die ze nodig hebben om optimaal te functioneren.

  Een gevarieerde voeding met een basis van zetmeelhoudende producten, maar ook met veel groenten en fruit, zuivelproducten en een matige portie vlees (of gevogelte, vis of eieren), zal zorgen voor voldoende aanvoer van de juiste hoeveelheden vitaminen, minerale zouten, sporenelementen, aminozuren en essentiŽle vetzurenÖ en vooral van de essentiŽle brandstof voor de hersenen van de student: glucose.

  Documenten :

  wat betekent de informatie op de verpakking ?

  Meer weten