Produkten


  Power4you, dat is energie voor u

  Ik kies voor Power4you

  En het is ook helemaal rond jullie, de consumenten, dat de filosofie en de opdracht van de co÷peratieve Power4you opgebouwd werden. Dankzij ons ledenaantal en onze partnerverenigingen kan Power4you de beste energieprijsvoorwaarden bedingen om de balans gunstig voor u en vooral met financieel voordeel voor u te doen overhellen.

  De constante stijging van de energieprijs (gas en elektriciteit) en de bezorgdheid die vandaag de dag heel sterk heerst in verband met milieuvriendelijk consumeren, sturen de manier waarop Power4you te werk gaat om de consumenten te begeleiden en ze de juiste keuzes te helpen maken:

  • leren om minder te verbruiken
  • weloverwogen de gas- en/of elektriciteitsleverancier kiezen
  • een lagere prijs betalen voor de energie
  • hernieuwbare energiebronnen gebruiken
  • verstandig investeren om volledig autonoom geld uit te sparen
  • en zelfs geld verdienen door zelf groene elektriciteit te produceren

  Voor Power4you kiezen is niet alleen een voordelige, maar ook een verantwoordelijke keuze

  Met als doel de energie goedkoper en bijgevolg voor iedereen betaalbaar te maken, hebben tal van verenigingen en organisaties besloten om partners van Power4You te zijn.

  Door voor Power4You te kiezen, kunt u als consument actief een rol spelen in de energieproductie en de nieuwe uitdagingen van vandaag de dag mee helpen dragen door de energieverspilling terug te dringen en meer energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

  Door zo te handelen helpt u de levenskwaliteit van iedereen verbeteren en kan een nieuwe economie zich ontwikkelen dankzij het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in deze sterk groeiende sector.

  Ik kies voor Power4you

  Cafe´ne tijdens de examenperiode verhoogt mijn studie-efficiŰntie

  Juist

  Wie grote hoeveelheden cafe´ne consumeert tijdens de examenperiode, doet dat in de hoop zijn of haar intellectuele prestaties te verbeteren.

  Zowel in koffie, thee, dranken met cola, energiedranken en/of cafe´nerijke drank heeft de cafe´ne effect op de werking van het menselijke lichaam.

  Ze werkt in op het zenuwstelsel, verhoogt het hartritme, bestrijdt slaperigheid en tempert het gevoel van vermoeidheid, maakt denkwerk gemakkelijker.

  Maar alles draait om de ingenomen hoeveelheid en de limiet verschilt van persoon tot persoon. Te veel cafe´ne gaat onvermijdelijk gepaard met niet te verwaarlozen neveneffecten, zoals slapeloosheid, hartkloppingen, een gevoel van onzekerheid en angst, meer spijsverteringsafscheidingen, enzovoort.

  Nochtans is een goede nachtrust nodig ter aanvulling bij het voorafgaande geheugenwerk en te veel cafe´ne zal dus een effect hebben dat tegengesteld is aan wat men wil bereiken.

  Documenten :

  het huis onderhouden: wassen, drogen, strijken

  Meer weten